Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Elite žele kaos, dok narod želi red i povratak u normalnost

Ono što se do prije par godina smatralo nedopustivim, postalo je pravilo. Stvari koje su se do jučer smatrale nemogućim, postale su naše novo normalno.

Komentari 8

UD
Udbaš
08:14 22.08.2022.

Ristića bih platio kao premium, ali da mi ostatak novina ostane nedostupan. Može tako?

VL
LE
LeonardoGoldman
00:20 22.08.2022.

Ne bih rekao da elite zele kaos, oni samo zele jos zlata, a kaos generiraju nama nevidljivi psihopati. Jedino se u Boga mogu osloniti da ce te zlikovce ukloniti.

VL
Avatar quo_vadis
quo_vadis
22:02 21.08.2022.

kontrolirani kaos stvaruju oni koji vladaju iza zavjese i njihovi poltroni u politici,mdijima,bankarstvu,gospodarstvu,lulturi.....

VL
SZ
SZ123
19:54 22.08.2022.

Bla Bla, truć, truć - tako bi rekao Alan Ford... OMG, političari nam prodaju maglu... Pa ko je za to kriv!? Oni koji probaju prodati naglu ili oni naivci koji ih biraju po nti put.... Ovakvi članci su niš koristi jer idu na istu foru... Kao nešto mudro kažem, ali ne učinim ništa konkretno kako bi to proveo u djelo... Demagogija potpuno ista kao i onih koje kao proziva...

VL
ST
sttipe
19:58 25.08.2022.

Zašto mi je obrisan tekst koji je pisao kako je jedino socijalizam lijek za buduće ropstvo?

VL
DU
Deleted user
00:54 04.11.2022.

Prenosioc virusa i teoreticar zavjera jedina je osoba koja moze ovakvo nesto natipkati a sramotno je da to objavljuje hrvatski portal. Napustam ovu stranicu zauvijek. Bivši čitatelj .

VL
HU
Hubrvi
17:34 21.08.2022.

Zu je pitanje koje su to elite koje zele kaos? Jer novinari i oporba koji svakodnevno zazivaju kaos i najmanje smak svijeta u skoroj buducnosti nisu nikakva elita, pa makoliko si isti tako tepali. A trenutno vladajuci niti su elita,, niti se oni tako postavljaju. Premijer je taj, kojj stalno poziva na civiliziranu i argumentiranu diskusiju. To da mediji u vecem dijelu to ne razumiju, je druga stvar. Rusilacke elemente bi autor toga clanka mogao traziti kod oporbe i medija. Nisu Grmoja, Grbin i Bauk sami kao sto nisu sami Dezulovic, Indexovci i dtustvo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.