Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mostograditelj
Povratak na članak

“Ekstremni mostovi poput Pelješkog trebaju biti prava remek-djela”

To će biti most s dušom koji će povezati sav hrvatski teritorij, kaže glavni projektant Pelješkog mosta Marjan Pipenbaher iz mariborske tvrtke Ponting

Komentari 26

AF
afer
08:53 30.07.2018.

Samo ga sagradite više da stoka sitnog zuba prestane baljezgati...

VL
Avatar essek22
essek22
09:44 30.07.2018.

sf 49 : Bakir može samo šetat kožicu! Pardon, ne može ni to! :D

VL
Avatar navijač
navijač
09:48 30.07.2018.

Samo da se most sagradi pa nek pati kome smeta. (" domaćim" pilotima ).

VL
VI
Vito
08:53 30.07.2018.

Autor Ratko Bošković --- čelika za pilote ::: Dajte se barem raspitajte o građevinskom rječniku, kad već pokušavate pisati o građevinarstvu i arhitekturi -- nsu piloti, nego su PILONI __ Rječik hrvastskog jezika - piloT (grčki - upravljanje) = onajaj koji upravlja nekom vrstom letjelice ili brzog vozila; upravlja brodovima pri uplovljavanju u luke ili u opasnim vodama; čvrsta pamučna tkanina otporna na habanje --- PILON = izolirani čvrsti potporanj koji se primjenjuje u građevinarstvu (grčki- velika vrata)

VL
IJ
I ja tebi
00:04 31.07.2018.

Ja mislim da se Bakir ljuti zato što mu nisu tutnuli kovertu . Naučio jazavac od malena,,Jedna vreća za mog Bakira’’

VL
AL
alf
09:15 30.07.2018.

Peljeski most je mali most ako se usporedi sa vec postojecim mostovima u svijetu. Novinarcic bi trebao ponovno u skolu da nauci razliku izmedju pilon ( nosac mosta) i pilot. Kako moze netko zavrsiti iosnovnu skolu a da nezna osnovne rijeci.

VL
RI
river
16:31 30.07.2018.

Sto ce Isenbegovic sad reci Jeli Plenko dobio dozvolu Vucica I Pupovca...Sto misle Zlovenci ...Jako složen project---treba mnogo dozvola

VL
ST
stefj
01:58 31.07.2018.

CCCC ha, ha, Srbi su sigurno oduševljeni da će njihov slogan izgraditi spoj Hrvatskog teritorija...

VL
DU
Deleted user
10:10 30.07.2018.

Prema Wikipediji ta firma je u Europi izgradila dva mosta, jedan u Srbiji i jedan u Crnoj Gori. I to je sve što se tiče Europe! Grade većinom u Africi i Aziji a poznati su i po korupciji.

VL
DU
Deleted user
08:26 30.07.2018.

smijesno da slovenac izgovori ono sto vlade ivice racana, jadranke kosor i zorana milanovica nisu bile u stanju prevalit s usana. svaka cast, kupit cu mu pivu na otvorenju.

VL
PR
propalismoFranjoskroz
08:46 30.07.2018.

znači moramo platiti i rušenje onih Hdzeovih stupova što su koštali par stotina miliona???

VL
VI
Vito
09:04 30.07.2018.

Zašto ga niste pitali o gradnji pontonskog mosta??? __ To bi bilo razumnoje i zbog ove rečenice: Ali, ne treba zaboraviti, to je Jadran, tu pušu jaki južni vjetrovi, da ne govorim o buri koja zaustavlja promet, kamoli o radovima na velikim visinama iznad mora. __ Ponton je pratički uz površinu mora, tako da su opasnosti od visine i vjetrova svedene na maksimalni minimum. __ A svi koji to ne želite "priznati", samo upišite u tražilicu pontoon bridge Seattle koji već 75 godina spaja grad, a sad su mu dodali i željeznicu.

VL
VI
Vito
08:43 30.07.2018.

Tvrtka CRBC dio je kineskog konzorcija CCCC – China Communications Construction Company koji je jedan od najvećih građevinskih konzorcija: u 2017. CCCC je po ukupnim prihodima bio četvrti u svijetu. ::: Čiste budalaštine. __ Zašto ne navodite koje su mostove izgradili, koliko su ti građevinski radovi trajali te koliko su radnika na njima zaposlili. __ Tek bi tada mogli objaviti da su jedan od najvećih građevinskih konzorcija. __ Ovako možete samo objaviti da su jedna od najbogatijih. __ A naši su političari isto jedni od najbogatijih u svijetu, a vrijedni su identično kao lanjski snijeg na Mrtvom moru.

VL
Avatar sindarela
sindarela
08:29 30.07.2018.

Poslije ćemo goniti stoku na ispašu s jednog na drugi kraj jer naroda sve manje

VL
VI
Vito
09:18 30.07.2018.

evilelvis: Da nije bilo Račana Danas bi Hrvati bili pod četnicima i pisali čirilicom kako ih je učio sveti Ćiril, Grk __ Tako da morate zahvaliti Račnu što je umjesto poziva vojski da pobije "pobunjenike" dopustio prve višestranačke izbore ___ A zašto je dopustio višestranačke izbore??? __ Zato što je bio Hrvat i pravi domoljub. __ Mogao je ostati u Njemačkoj i uživati, ali se "žrtvovao" i došao osloboditi Hrvatsku od četnika i srboljubaca. __ To je pokušao i Milanović osudivši pljačkašku organizaciju za pljačku Hrvatske. __ Samo vi, slijepi poslušnici, to ne shvaćate i "lijepite se" na slatkoriječivosti ubaških okota i potomaka kojima je stalo jedino do novca, a ne do Hrvatske. __ jahačica jaca je laprdala o borbi protiv korupcije, a što je od toga u stvarnosti napravila - ništa - korupcija i dalje vlada Hrvatskom, jer 50, 74 % poltrona ne želi boljitak Hrvatskoj, nego samo sebi po cijenu općeg siromaštva

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.