Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oko 15 sati

Eksplozija zatresla vojarnu na Plesu!

bager
Foto: Kronike VG
20.02.2014.
u 17:40

U eksploziji nitko nije ozlijeđen, javlja MORH

U vojarni ''Marko Živković“ na Plesu danas oko 15 sati došlo je do manje eksplozije u kojoj nitko nije ozlijeđen, javlja MORH.

Eksplozija se dogodila kada je građevinski stroj tvrtke Vijadukt tijekom čišćenja smeća i navoza iz iskopa za poravnavanje zemljišta aktivirao nepoznatu eksplozivnu napravu slabijeg intenziteta. Napravljena je manja materijalna šteta na bageru, kojem je napuklo staklo.

Mjesto događaja osigurali su pripadnici Vojne policije koji obavljaju očevid. Više informacija doznat će se nakon provedenog očevida.

>>Eksplozija plina odbacila ga na dvorište

Komentara 9

Avatar matalan
matalan
18:26 20.02.2014.

čiste teren za francuze,nisu imali vremena 23 godine,

MX
MXLCLGTG
18:28 20.02.2014.

strasan naslov eksplozija zatresla vojarnu Pleso a u daljnjem tekstu kao da je petarda eksplodirala e gos.novinarko

DU
Deleted user
21:47 20.02.2014.

služio sam tu 6 mjeseci i znam da je ta vojarna pod minama a ako je u među vremenu očišćena evo primjera da je to loše učinjeno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije