Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U BILJU
Povratak na članak

Snažna eksplozija kod Osijeka: Obiteljska kuća sravnjena sa zemljom, traže muškarca pod ruševinama

Muškarca (47) kojeg traže vatrogasci i policija sam je živio u kući, no zasad nemaju nikakve tragove koji bi ukazivali gdje je

Komentari 3

SD
sdragan
23:05 31.03.2022.

Ako je plin u pitanju...Slobodno i ovu zrtvu pripisite Putinovoj agresiji!

VL
CI
cigo1983
05:28 01.04.2022.

Onda bi Putin trebao bacati plinske boce, a ne granate i rakete!!! Plina ima koliko hoće, sada ce ga možda imati još više. Jedna boca bi ga koštala 3 dolara, a prave granate i rakete od 10 tisuća do par milijuna dolara, a sravni cijelu kuću sa zemljom!!! Btw, zar nisam 100 puta cuo strucnjake da plinska boca može tako eksplodirati samo ako namjerno hoćeš da eksplodira?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.