Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA NA TERENU

Eksplozija na Kosovu: Oštećeno više automobila, dvije osobe ozlijeđene

Svi prilazi selu Banjska, u kojem je u nedjelju došlo do oružanog sukoba grupe Srba sa kosovskom policijom, i dalje su blokirani
M. M./ATAimages/PIXSELL
16.01.2024.
u 08:44

U eksploziji ručne bombe, koja se dogodila kasno u ponedjeljak na Kosovu, ozlijeđene su dvije osobe. Istraga je u tijeku.

U Sjevernoj Mitrovici u ponedjeljak kasno navečer eksplodirala je ručna bomba u ulici Kneza Miloša, a u neposrednoj blizini motela Biševac, javlja Kosovo Online. U eksploziji su ozlijeđene dvije osobe, a oštećeno je više automobila, potvrdio je zamjenik zapovjednika za regiju Sjever Veton Eljšani.

"Oko 23:50 je došlo do eksplozije u Sjevernoj Mitrovici. Ozlijeđeno je dvoje ljudi. Zašto je došlo do eksplozije vidjet ćemo, istraga je u tijeku", naveo je Eljšani.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Čobanka
Čobanka
10:35 16.01.2024.

koga žele preplašiti tim eksplozijama?

KO
kotikaže
09:17 16.01.2024.

Vučićevi financijeri u međusobnom narko obračunu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije