Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOD ŽUPANJE

Eksplozija kod reciklažnog dvorišta: Radnik ozlijeđen nakon aktiviranja upaljača ručne bombe

Ru?na bomba
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
09.02.2024.
u 17:14

Na mjestu događaja policijski službenici su poduzeli mjere i radnje u cilju zaštite sigurnosti građana te je obavljen protueksplozijski pregled

Policija je u13,37 sati zaprimila dojavu kako je u blizini reciklažnog dvorišta u Drenovcima došlo do aktiviranja eksplozivnog sredstva, uslijed čega je ozlijeđen 36-godišnji djelatnik komunalnog poduzeća. Ozlijeđenom je pružena prva pomoć te je prevezen u OŽB Vinkovci. Na mjestu događaja policijski službenici su poduzeli mjere i radnje u cilju zaštite sigurnosti građana te je obavljen protueksplozijski pregled, kojim je utvrđeno kako se radi o dijelu eksplozivnog sredstva, upaljaču ručne bombe M-75, dok druge eksplozivne naprave nisu pronađene.

Nakon toga je proveden očevid te je izviještena Inspekcija zaštite na radu. Policijski službenici nastavljaju s utvrđivanjem svih okolnosti ovog događaja.

POVEZANI ČLANCI:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije