Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mobile u Alabami

Eksplodirale teglenice s prirodnim plinom, tri osobe ozlijeđene

Blanka Vlašić
Foto: Reuters
1/2
25.04.2013.
u 07:34

Dvije teglenice natovarene prirodnim plinom eksplodirale su na rijeci Mobile u Alabami, a tri ozlijeđene osobe su s opeklinama prevezene u bolnicu.

Dvije teglenice natovarene prirodnim plinom eksplodirale su na rijeci Mobile u Alabami, a tri ozlijeđene osobe su s opeklinama prevezene u bolnicu, piše CNN.

Vatrogasci su izvijestili da je nakon eksplozija na dvije teglenice izbio požar. Na svom Twitter profilu su napisali da su najmanje tri eksplozije bile na teglenicama. Još nije poznat uzrok eksplozija na rijeci Mobile.

Oko teglenica je uspostavljena sigurnosna zona i drugi brodovi ne mogu prolaziti tim područjem. RT piše da je bilo najmanje šest eksplozija na teglenicama te da su tri osobe \"kritično\" ozlijeđene te su prevezene u Medicinski centar Sveučilišta Južna Alabama.

>>Pronašli tijela 12 poginulih na mjestu eksplozije u Teksasu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije