Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIDEO I FOTO

Ekskluzivno: Večernji na Pelješcu, pogledajte nove ceste koje poput avionske piste vode na most!

14.04.2022.
u 06:45

Prošli smo trasu 25 kilometara od magistrale na kopnu do postojeće pelješke ceste kod Prapratnog .Najužurbanije gradilište u Hrvatskoj zasigurno je trenutačno ono na pristupnim cestama Pelješkom mostu. Preduvjet za puštanje u promet mosta koji spaja Hrvatsku je završetak 25 kilometara pristupnih cesta od magistrale na kopnu do postojeće pelješke ceste kod Prapratnog. Večernji list je prošao trasu tih pristupnih cesta, koje su dobrom dijelom već i asfaltirane te smo se uvjerili da se na Pelješcu radi punom parom.

Ključne riječi

Komentara 36

Avatar southman
southman
07:09 14.04.2022.

Završetkom Pelješkog mosta i ceste, završetkom Istarskog ipsilona, zatim spajanje autocestom Siska sa Zagrebom i dovršetkom brze ceste do Bjelovara Hrvatska prometno zaokružuje cestovnu infrastrukturu. Sve će to biti gotovo u mandatu ove vlade.

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
09:13 14.04.2022.

Orijunaši se jutros ranije ustali i dohvatili tipokovnice..... Patite

Avatar zajutrak
zajutrak
06:57 14.04.2022.

Da nam nije Milanovića i drugova iz SDP i Možemo, ništa od mosta =D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?