Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAKET SPECIJALA

Ekskluzivni intervjui i nevjerojatne priče – 280 stranica bogatog štiva iz pera Večernjakovih autora

VL
11.08.2023.
u 15:57

Na 280 stranica čitajte specijale Dražen Petrović – 30 godina od odlaska košarkaškog Mozarta i legendarnog košarkaškog Mozarta i Hrvatska – 10 godina od ulaska u EU.

U ekskluzivnom intervjuu, Draženov brat Aco i majka Biserka otkrivaju dublji pogled na njegov život izvan terena - njegovu strast prema košarci koja se razvila u ranom djetinjstvu te iskrenu povezanost s obitelji koja je uvijek bila njegova snaga. Svojom posvećenošću košarci i sportskim duhom ostavio je neizbrisiv trag u srcima ljudi diljem svijeta. Njegov naslijeđe i danas nadahnjuje mlade igrače i zaljubljenike u košarku da sanjaju velike snove i slijede svoje strasti.

Donosimo nikad viđene fotografije koje prikazuju Dražena u različitim fazama njegova života, od djetinjstva do trenutaka slave na terenu. Svaka slika oživljava uspomene na njegovu izvanrednu igru i onaj karakterističan otmjeni osmijeh koji je osvajao srca svih. O njegovoj nevjerojatnoj karizmi svjedoče priče prijatelja i suigrača, čije su uspomene na Dražena vječni izvor inspiracije.

Ove godine obilježili smo i 10. godišnjicu ulaska Hrvatske u Europsku uniju - članstva koje je duboko transformiralo društvo. Ekskluzivni intervjui s istaknutim političarima poput Zorana Milanovića, Andreja Plenkovića i Martina Selmayra daju uvid u proces pristupanja i utjecaj EU-a na hrvatsko gospodarstvo, kulturu i obrazovanje.

Hrvatska se također može ponositi inovativnim projektima financiranim sredstvima iz EU fondova zahvaljujući kojima su očuvana prirodna bogatstva i potaknut tehnološki napredak.

I dok nas 30. godišnjica odlaska Dražena Petrovića podsjeća na snagu strasti i posvećenosti pojedinca, 10. godišnjica ulaska u EU ukazuje na važnost suradnje među državama.

Paket specijala Dražen Petrović – 30 godina od odlaska košarkaškog Mozarta i  Hrvatska - 10 godina od ulaska u EU potražite u prodaji od petka 11. kolovoza za samo 2,80 €.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije