Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Ekonomski je optimizam rijedak energent koji 
vodi do uspjeha

Navijačka majica s kvadratićima nije suvenir ni rekvizit – ona je simbol

Komentari 6

SU
suvaja
08:47 19.07.2018.

Hrvatska drzava je majka za 15 do 20 % stanovnika iz tzv.elita politickih tajkunskih i inih a za ostale hrvate ttj.za vecinu hrvata je zla maceha... ...nikakovi optimizam bez korjenitih promjena tu nece i ne moze pomoci...ako je turizam glavna gospodarska grana tu nema srece....za vecinu

VL
2X
2Xgeneral
09:25 19.07.2018.

jako pametna cura! gdje je bila do sada??? ( vjerojatno nam je zato i bilo loše što kao stručnjakinja nije bila prisutna )

VL
AC
acer7
08:54 19.07.2018.

pa neće ekomija porasti zbog nogometa. ovo vuče na teški očaj i paniku. takva gluposti pisati više nije smješno, sad je već polako prešlo granice.

VL
Avatar PravaHrvatina
PravaHrvatina
08:35 19.07.2018.

Ekonomski je optimizam rijedak energent koji vodi do uspjeha a domoljubna hendikepiranost je opasan energent koji vodi do trgovanja na haškom sudu za ratne zločine, mađarskog vlasnistva Ine, ruskog vlasništva Agrokora i veselja uz milijune pravih hrvata Ivice Todorića ii Zdravka Mamića koji su svoji na svome u Londonu i Bosni.

VL
SS
S.Savić
11:28 19.07.2018.

pola milijuna Hrvata se diglo na noge zbog velikog sportskog uspjeha. Neka političarima bude do znanja da ti isti traže i ekonomski uspjeh ove nacije - trudite se vi anemični, nesposobni i lijeni političari

VL
SS
S.Savić
11:18 19.07.2018.

momentalno nas samo koče nesposobne, ne narodne političke alternative, kučenci i marionete Junkera - bolje da se politička klasa sakrije u sramu. Referendum, lustracija ajdemo do kraja

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.