Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Protiv sječe šuma

Ekološka aktivistica nakon 15 mjeseci sišla sa stabla!

drvo, aktivistica
The Observer Tree
07.03.2013.
u 13:40

Miranda se prije 15 mjeseci popela na drvo u australskoj Tasmaniji, i sa visine povela kampanju protiv uništavanja starih šuma

Australska ekološka aktivistica Miranda Gibson (31), koja se prije više od godinu dana nastanila na jednom eukaliptusu demonstrirajući protiv uništavanja i nekontrolirane sječe starih šuma u Australiji, morala je sići sa stabla zbog požara koji je izbio, objavljeno je na njenoj stranici TheObserverTree.

Miranda se prije 15 mjeseci popela na drvo u australskoj Tasmaniji, i sa visine povela kampanju protiv uništavanja starih šuma. Iako se prvo nije željela spustiti sa stabla, na nagovor prijatelja ekoloških aktivista ipak se predomislila jer bi požar mogao naglo promijeniti smjer i zarobiti ju na stablu.

- U tom slučaju ne bi se mogla izvući, kazala je novinarima Gibson dodavši da čim požar bude ugašen, njezina akcija ide dalje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije