Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gužve na granici
Povratak na članak

EK o pismu predsjednice Grabar-Kitarović: Nemamo posebni komentar

Druga glasnogovornica Tove Ernst, zadužena za pitanja unutarnjih poslova i migracija, rekla je da je Komisija u stalnom kontaktu sa svim zemljama članicama i da je spremna pomoći u provedbi te uredbe na najbolji mogući način.

Komentari 16

DA
DarthVader
16:10 20.04.2017.

to objasnje glasi da ostaje takvo stanje i dalje. I nije ih briga. Hrvatska mora van iz unije jer nas nedozivljavaju kao clanom EU-a. Zasto da placamo skupu unijsku clanarinu, a od unije nemamo koristi.

VL
BU
Bubalamala
21:27 20.04.2017.

Bože dragi našu precednicu više nitko ne uzima za ozbiljno !

VL
TP
tugomir.pokas
18:16 20.04.2017.

Zakon nije donešen preko noći.Za njega su glasovali i naši vrli zastupnici u EU parlamentu.Trebalo je samo provesti pripreme za ono štom i sami izglasamo.Neka to riješi veleumni Plenković koji je kako kaže u stalnom kontaktu, sve će to onto on iskomunicirati.

VL
Avatar mama mia
mama mia
00:16 21.04.2017.

Kad sam napisala da Kolindu niko ozbiljno ne shvaća jer su imali prilike ju upoznati onda sam "zbrisana" o gospođi mogu si zamislit u visokom društvu kruže i vicevi

VL
DU
Deleted user
18:18 20.04.2017.

Druga glasnogovornica Tove Ernst, zadužena za pitanja unutarnjih poslova i migracija, rekla je da: Komisija u kontaktu sa svim zemljama članicama i da ne vidi potrebu izdvajanja pojedenih dijelova granice. Bravo. A ja k tome dodajem: Svim državljanima R. Slovenije prilikom ulaska u Hrvatsku uvesti posebnu turističku taksu i na taj način bi se riješili 1 milijun zločestih susjeda koji dolaze i prljaju Jadran. I eto problem riješen. Kroz noć nestanu kolone na graničnim prijelazima. Nije sve u novcu. Ponekad je mir više vrijedan. Ali nije to tako? ...

VL
CR
crikvenica
21:57 20.04.2017.

naša diplomacija =0

VL
PR
prokurator
16:00 20.04.2017.

"Komisija je na tom sastanku dala dodatna objašnjenja kako zemlje članice trebaju provoditi ta pravila i postupke koje treba provesti ako zemlja članica želi prijeći na ciljane, umjesto sustavnih provjera" - prevedeno sa diplomatskog jezika na normalni govor glasi ovako: "Primitivni pećinski ljudi, zabole nas za vaše granično kmečanje, jer mi, bogati hoh turisti, ionako ćemo doletit avionom".

VL
Avatar Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
18:55 20.04.2017.

Jel istina da teroristi putuju teretnim brodovima? Ja mislim da bi svaki brod koji plovi prema Kopru trebalo presresti i temeljito pretražiti.

VL
AM
Axis Mundi
17:56 20.04.2017.

kad je referendum za konačni izlazak iz Unije? ovaj put neka se glasovi prebroje pošteno.

VL
PI
piran
10:08 21.04.2017.

Med naši in hrvaško mejo poteka območje Šengna, kjer mora Slovenija izvajati šengenske predpise kontrole vstopa in izstopa iz območja tudi za turiste ki obiskujejo hrvaško obalo. Nekateri se še spominjamo kolon migrantov, ki so jih Hrvati ponoči usmerjali čez Sotlo brez popisovanja, samo čimprej iz lepe njihove, da so se jih znebili in potisnili v Slovenijo. Naši politiki se obnašajo do sosedov preveč popustljivo in hlapčevsko. Ni treba za vsak ukrep spraševati, obiskovati in se posvetovati s Hrvaško, saj smo samostojna suverena država in članica Šengna, kar Hrvaška ni. Razen če niso vzrok hlapčevstva vikendi naših politikov v Istri. Bruselj naj pošlje Kolindi pravilnik Shengena.

VL
PI
piran
10:09 21.04.2017.

Ne vem, kaj se Hrvati tako pritožujejo. Saj turisti konec koncev vseeno pridejo na Hrvaško, pač kakšno uro bolj pozno. In gredo potem na 4 pirčke, namesto na enega, da si malo ohladijo živčke. ;) Naj nekdo Čokolindi pove, da jim Slovenci samo dodaten biznis delamo, samo ona ne šteka ekonomije.

VL
ZA
ZAGORECTENEJ
14:35 21.04.2017.

Kolinda se pokazala kao jos jedan u nizu promasaja hrvatske politike. Nije mi jasno sto radi i predstavlja? Sigurno nije ispunila ni jedno predizborno obecanje. Da cuva ovce, vec bi dobila otkaz.

VL
DU
Deleted user
18:15 20.04.2017.

Pahuahuahuahuahaha.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.