Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Egzodus liječnika
Povratak na članak

Liječnici rade i po 300 sati mjesečno, nedostaje ih već 4000!

Europska komisija procjenjuje da će EU do 2020. nedostajati milijun zdravstvenih profesionalaca, a u Hrvatskoj je stanje, tvrdi dr. Ivana Šmit, potpredsjednica Udruge bolničkih liječnika, još gore

Komentari 2

DU
Deleted user
09:51 11.08.2016.

Nastavak komentara...Jer bez doktora život ljudi je na nivou preživljavanja u pustinji i prašumi, a to je neprihvatljivo za vecinu obitelji! Šaljem, sve floskule o demografskoj obnovi padaju u vodu! Pa sada nastavite dalje omalovažavati doktore, od vlasti do običnog puka, oni će nam to zasigurno vratiti odlaskom i prepuštanja sustava raznim "Aberšekicama" koji najbolje znaju kako unistiti ponos i vrijednost rada doktora!

VL
DU
Deleted user
09:41 11.08.2016.

A kada za 5-10 godina počnu odlaziti u mirovinu doktori koji su bili u sustavu hiperprodukcije doktora u bivšoj državi ( da bi se doktori osiromašili!) situacija u hrvatskom zdravstvu biti će katastrofalna! Nesagledive su posljedice ukidanje ambulanti i bolnicaa po provinciji, a oni će biti prvi na udaru (a već jesu!)...egzodus stanovnistva iz tih krajeva ce biti strašan. Zbog nedostatne zdravstvene zaštite i sada mnoge obitelji se ne odlučuju na zivot na lijepim otocima. Jer bez doktor

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.