Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
25. siječnja
Povratak na članak

Egipćani najavom novih prosvjeda obilježili godišnjicu ustanka

Godišnjica ustanka upozorila je na podijeljenost najmnogoljudnije zemlje arapskog svijeta po pitanju tempa demokratske evolucije

Komentari 1

RI
Riznica
14:00 25.01.2012.

Vojska je imala velike povlastice u 30 godisnjoj vladavini Mubaraka !\"... Normalno je da se boje izgubljenog uticaja i sudskih procedura u ulozi pucnjave i upotrebe sile na demostrante .... Mislim da bi bilo dobro da muslimanska braca koja jee vodeca stranak u Egiptu amnestira vojsku bez obzira na sve zlo sto su cinili i da zajedno grade jedan bolji Egipat !\" .. Inace je rizik za nesagledive poslijedice ..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.