Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vojne operacije
Povratak na članak

Egipatska vojska objavila: U Sjevernom Sinaju ubijena 83 džihadista

Također je uhićen 61 traženi zločinac.

Komentari 4

Avatar dovidovic
dovidovic
14:45 04.11.2019.

mašallah

VL
IB
ibiza
14:54 04.11.2019.

samo naprijed ,do zadnjega ,nema vete tko je ikakve vijere i boje koze ,kada su takvi nisu bolje ni zasluzili...

VL
TO
Toni66
14:22 07.11.2019.

Da im se divimo čestitamo ili da sumnjamo ? Koliko je od toga civila djece ne terorista negdje oko 80 samo Tko zna koja je to svjetska neovisna komisija provjerila ispitala dokazala . Meni niko ne bi vjerovao da ubijemem par komada tu u okruženju . To bi se ispitivali kao mi Hrvati uvijek zna se od Premijera Ive svi ko lopovi i mafijašima, a zna se mito volimo korupcija u krvi i lažemo kao pravi i na kraju.i Srbi nas znju I onda se neki čude da nas Srbi ne vole posebno jer smo još i ustaše - zabranjeno nam je to i znamo zbog nekog "svijeta" ! Ovio je bila istinska šala ! Ovima sve vjerujemo jer kad su ubili Đihadiste onda je to dobro . Da su Rusi onda bi bilo civili i bojni otrovi te djece i sve totalno nevini jadnih bijednici ... Od kuda im toliko sa oznakom+kom Đihad i svi isti !!!!

VL
BA
Barbasmora
19:43 04.11.2019.

Uskoro sankcije SAD? Pa to su pripadnici demokratske oporbe i prijatelji prijatelja Kolinde, velikog sauskog kralja! A oni ih bez sudjenja ubili?! Nalik u jugi odma nakon 2WW....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.