Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Diskriminacija
Povratak na članak

Egipat uhitio desetke gay osoba, nakon više godina uhićena i žena

Uhićeni se podvrgavaju analnom pregledu kako bi se utvrdilo jesu li imali homoseksualni spolni odnos, što organizacije za zaštitu ljudskih prava Amnesty International i Human Rights Watch ocjenjuju kao mučenje

Komentari 16

DU
Deleted user
08:09 03.10.2017.

"Uhićeni se podvrgavaju analnom pregledu kako bi se utvrdilo jesu li imali homoseksualni spolni odnos, što organizacije za zaštitu ljudskih prava Amnesty International i Human Rights Watch ocjenjuju kao mučenje" - a nije mučenje kad ti isti homoseksualci guraju svoje spolne organe u te iste analne otvore.

VL
Avatar Pola Marku, pola Mostu
Pola Marku, pola Mostu
07:59 03.10.2017.

Pola Egipta je zaraženo hepatitisom, tako da je sve ovo samo mjera suzbijanja epidemije, a ne nekakva diskriminacija. Ovo je fake news.

VL
ME
Menjik
08:47 03.10.2017.

Gdje su borci za ljudska prava u Kataloniji? Nikad te internacionalne udruge nece dobiti ni lipe od mene.

VL
LO
lovsky
07:53 03.10.2017.

kukolj odnosno svako nemoralno ponašanje treba odstraniti iz društva u ime budućih generacija. ono što je moralno treba podržavati a neki od nas baš suprotno

VL
ST
stefj
08:23 03.10.2017.

Eto nama novog migrantskog vala, ovaj puta u duginim bojama...

VL
JA
Jania
12:05 03.10.2017.

Zanimljivo da VL prenosi ovakve objave a nisu dovoljno zabrinuti da bi obajvljivali vijesti o ubojstvima kršćana - Kopta.

VL
AP
ante_pustinjak
08:10 03.10.2017.

sigurno nije kao kolonoskopija, a i da jest, opet bezopasno! inače, frajeri koliko čujem imaju nezajažljivu maštu što se tiče guranja kojekakvih stvarčica u anus! najbolje se to može vidjeti u jednom specijalnom muzeju u londonu - izložene su stvari koje su izvađene iz spolnih i analnih organa muškaraca i žena! grozota tijekom zadnjih nekoliko desetljeća!

VL
DU
Deleted user
08:20 03.10.2017.

Sloboda izbora, na zalost ove jadne ljude iskoristavaju liberali i nvo

VL
Avatar Hrvatski-Čovik
Hrvatski-Čovik
08:19 03.10.2017.

Egipat je zemlja slicna po kulturi i domjubnoj naturi našoj Hrvatskoj. Isti smo kada je u pitanju Parada ponosa osim što Egipt ima svjetski poznate piramide a mi Jasenovac i haške robijaše. Razlika je i u tome da Egipat svi susjedi ne smatraju za zemlju lopova i kriminala kao u našem slučaju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.