Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napad na policiju

Egipat osudio 14 islamista na smrtnu kaznu

Foto: Reuters
1/2
14.08.2012.
u 22:31

Svih 14 islamista osuđeno je za napad na policijsku postaju u srpnju prošle godine u provinciji Sinai na sjeveru Egipta u kojem je poginulo sedam osoba

Egipatski sud osudio je danas 14 ekstremnih islamista na smrtnu kaznu zbog napada na policijsku postaju u gradu al-Arish u kojem je poginulo sedam osoba.

Svih 14 islamista osuđeno je za napad na policijsku postaju u srpnju prošle godine u provinciji Sinai na sjeveru Egipta, a u napadu su ubijeni jedan vojnik, pet policajaca i jedan civil.

Šest Islamista bilo je u sudnici tijekom izricanja presude, dok su ostali osuđeni u odsutnosti. Svi optuženi su članovi zabranjene skupine \"Tavhid i džihad\", piše BBC. Sud je presudu poslao egipatskom muftiji koji mora odobriti smrtnu kaznu.

Ključne riječi

Komentara 7

IS
istima
09:22 15.08.2012.

Baš će im biti lijepo u onom kavezu.... čekati, dok budu jednog po jednog odvodili na kolinje...

TE
TelAviv
09:55 15.08.2012.

Sve teroriste treba progoniti pa cak i van zakona likvidirati. Izrael nikad nije i nece podrzavati nikoje teroriste bez obzira kako se oni zvali. Izrael je prva drzava na svijetu koja je bila zrtva terorizma.

Avatar dovidovic
dovidovic
23:33 14.08.2012.

Pomiovat će ih predsjednik koji je i sam islamist. Egipat će postati leglo radikalizma i globalnog džihada...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije