Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Edward Snowden:
Povratak na članak

Radije ću pristati na zatvor nego na nametanje granica mojoj intelektualnoj slobodi

''Citizenfour", dokumentarni film o najpoznatijem svjetskom zviždaču i disidentu, američka filmska akademija upravo je nagradila Oskarom

Komentari 6

Avatar Abcd....
Abcd....
12:31 11.03.2015.

Heroj

VL
Avatar viki_nuland
viki_nuland
14:52 11.03.2015.

Malo smo zakasnili oko Oskara, recimo jedno tri tjedna ali to sve prilici Hrvatskoj koja ce vjerojatno sada poceti govoriti o Cernobilskoj nuklearnoj katastrofi iz sredine 80-tih. Fukoshima se tek treba dogoditi, po Hrvatskim standardima. Covjek je vec drugu godinu u Rusiji s politickim azilom, gdje je pobjegao zbog "prevelike slobode" u svojoj vlastitoj drzavi koju autori VL stalno glorificiraju. Jos kada se tome doda Assange koji se vec nekoliko godina nalazi zatocen u Ekvadorskoj ambasadi u Londonu zbog gotovo identicnih stvari, situacija je onima neopranog mozga itekako jasna.

VL
DU
Deleted user
01:46 12.03.2015.

Po jednoj strani mi je zao tog covjeka a po drugoj strain sam si je "pucao' u nogu. ako se vrati nebu dobro za njega.

VL
Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
11:46 11.03.2015.

nije on tucao kamen na golom otoku

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.