Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićene maloljetnice

Džeparile su ljude dok su molili nad grobovima svojih najmilijih

Zagreb: Groblje Mirogoj uoči Dana mrtvih, građani se pridržavaju mjera
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/3
18.12.2020.
u 13:38

Operirale su na zagrebačkom Mirogoju od početka rujna do kraja studenog, a jedna je još uvijek u bijegu

Kako bi izbjegao gužve na blagdan Svih svetih, ali i sve opasnosti od koronavirusa, poštujući tako i preporuke Stožera civilne zaštite, jedan zagrebački 82-godišnjak se dva dana prije samog blagdana zaputio na Mirogoj kako bi uredio grobno mjesto svojih najmilijih.

Nakon što je završio s postavljanjem lampiona i buketa cvijeća počeo je moliti, što je, bez ikakve grižnje savjesti, iskoristila jedna maloljetnica. Dok je 82-godišnjak bio zaokupljen molitvom prišuljala se te mu ukrala torbu koju je on ostavio nekoliko metara od sebe, očito ne računajući kako bi itko, na gotovo praznom groblju, mogao počiniti tako nešto.

Očito se prevario, jer je na Mirogoju od početka rujna pa sve do kraja studenog "operirala" četvorka sastavljena od tri maloljetnice i jedne 29-godišnjakinje.

Na sličan način na koji su pokrale 82-godišnjaka pokrale su još šestero ljudi. Ponekada su otuđivali cijele torbe, a ponekada bi se zadovoljile tek novčanicima. Na ovaj način dokopale su se oko 14 tisuća kuna, a iako su tri kradljivice nedavno privedene, ništa od novca koji su otuđile kod njih nije pronađeno. Policija za trećom maloljetnicom još uvijek traga.

Ključne riječi

Komentara 3

PE
PetiElement
14:49 18.12.2020.

Nisu Romkinje, jel'da?

LU
Lukeruk
14:59 18.12.2020.

Brazilke

Avatar ziga.cvarkes.5
ziga.cvarkes.5
14:59 18.12.2020.

Otkud ti takva ideja?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije