Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
namjerno paljenje

Dvojica Splićana uhićena zbog podmetanja požara u Vodicama

MILOVICI: POŽAR (1)
Duško Jaramaz/PIXSELL
15.08.2012.
u 13:08

Mladići su u nedjelju oko 4,30 sati na parkiralištu diskoteke Hacienda izazvali požar u kojem je umalo izgorjela Srima i istočni dio Vodica. Izgorjelo je 20 hektara trave, niskog raslinja, borove šume, maslinika i vinograda

U PU šibensko-kninskoj dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjim i 24-godišnjim mladićima iz Splita koji su osumnjičeni za teško kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su osumnjičeni 12. kolovoza oko 4,30 u Vodicama na parkiralištu tamošnjeg disco kluba namjernim paljenjem vatre izazvali požar i tako prouzrokovali opasnost za ljude i imovinu većih razmjera, izjavila je glasnogovornica PU šibensko-kninske Marica Kosor.

Mladići su u nedjelju oko 4,30 sati na parkiralištu diskoteke Hacienda izazvali požar u kojem je umalo izgorjela Srima i istočni dio Vodica. Izgorjelo je 20 hektara trave, niskog raslinja, borove šume, maslinika i vinograda. Vatru je više od 26 sati gasilo 72 vatrogasca sa 25 vozila, a pomoć su im pružali kanaderi i airtractori. Vatra je zaprijetila kućama, zaustavljena je na svega dvadesetak metara dalje. Splitski dvojac osumnjičen za podmetanje požara jutros je predan u Pritvorsku policijsku jedinicu PU Šibensko- kninske.

Komentara 7

DU
Deleted user
13:24 15.08.2012.

suditi ih na 30 godina zatvora uz obavezan svakodnevni rad na pošumljavanju .

BU
bubi400
13:27 15.08.2012.

Kakvi su to likovi pa di mi to živimo sami sebi palimo nevjerovatno sudstvo ih treba drastično kazniti za to paljenje da im više ne padne napamet spomenuti vatru a kamoli palit...

JA
jamanuša
13:23 15.08.2012.

ni imena ni prezimena. da je ne daj bože branitelj vidjelo bi se u naslovu krupnim i masnim slovima. biće da je neka BAŠTADA.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije