Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
putovali prema Sjevjerodonecku
Povratak na članak

Dvojica Reutersovih novinara ranjena su u Ukrajini, njihov vozač je ubijen

Vozač je poginuo, a dvojica novinara su "zadobila lakše ozljede" dok su bili na putu prema ključnom istočnom ukrajinskom gradu Sjevjerodonecku

Komentari 4

HR
Hrvoje5
20:58 03.06.2022.

To su britanci. Pa nek izvijeste liz truss iz prve ruke o stanju...

VL
RE
realisticki
06:39 04.06.2022.

Vozilo su im dali ruski separatisti, koji su im osigurali i vozača", stoji u izjavi. Sada mi čitaoci moramo pogađati, tko je kriv za smrt vozača i ranjavanje novinara? Da se cjeli slučaj ublaži, sa glavne teme prelazi pisanje oo drugim zločinima u Ukrajini, počinili Rusi. Da je bilo obrnuto, već u naslovu bi znali tko je krivac.

VL
Avatar uputnik
uputnik
00:01 04.06.2022.

Samo neka nisu ruskog podrijetla.

VL
XA
xaron
23:47 03.06.2022.

Vozač poginuo a njima “lakše ozljede” ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.