Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija na Korčuli
Povratak na članak

Policija objavila detalje nesreće u kojoj su poginula dvojica mladića

U nesreći je sudjelovalo jedno osobno vozilo dubrovačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 31-godišnjak koji je smrtno stradao, kao i njegov 26-godišnji suputnik

Komentari 8

TT
TTjac
10:52 14.11.2018.

Niski kvocijent inteligencije i duboke frustracije ogledaju se u prometu. Nijedan zakon to ne može riješiti, samo korjenite društvene promjene. No, mi sami sebi govorimo Vi i tepamo si bez imalo samokritičnosti. Nema promjena.

VL
AA
Aartur
10:35 14.11.2018.

Stvari su jednostavne - ako ste mlađa ženska osoba, NEMOJTE se voziti sa svojim vršnjacima u skupim automobilima. Vaš vršnjak taj automobil gotovo sigurno nije zaradio sam, što mu stvara kompleks inferiornosti. U kombinaciji s malo alkohola ili droge, too gotovo uvijek rezultira pritiskanjem papučice gasa i jurnjavom po cesti, kako bi se navedeni kompleks pokušao ublažiti i na neki način se ipak dokazati pred vama. U konačnici, pogibate svi skupa, posve uzaludno.

VL
VO
vorda400
08:58 14.11.2018.

Ma ljudi nisu normalni na cesti svi nabrijani ko da su na utrci jučer holding kamion za odvoz glomaznog otpada pogodio auto na parkingu likovi ni da su pogledali ili stali samo su elegantno se odvezli dalje doživotno oduzimanje vozačke dozvole momentalno

VL
SA
sanikol
09:00 14.11.2018.

Neslužbeno se doznaje i da je u automobilu bila i jedna ženska osoba. Ona je u kritičnom stanju, po nju je morao doći helikopter kako bi je prebacio u bolnicu. Ovo je kopiranje agencijskih vijesti. Ja garantiram iako nisam ni blizu Korčule da je ta žena, ako ju je odvezao helikopter, bila u automobilu a vaši "novinari" neslužbeno doznaju da je bila u automobilu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.