Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vrijeđanje moralnih osjećaja

Dvojica muškaraca mokrili na parkiralištu, evo kolika kazna im prijeti

parking
Pixabay/Ilustracija
21.12.2022.
u 17:57

Kako su priopćili u srijedu, policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje protiv dvojice muškaraca starosti 35 i 59 godina s područja Požege.

Policija je dvojicu muškaraca prijavila za vrijeđanje moralnih osjećaja građana te su protiv njih ispisali optužni prijedlog prekršajnom sudu. Kako su priopćili u srijedu, policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje protiv dvojice muškaraca starosti 35 i 59 godina s područja Požege.

"Oni su 3. prosinca oko 21.20 sati, na Trgu Svetog Trojstva u Požegi, mokrili na parkiralištu. Protiv obojice slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira”, rekli su u Policijskoj upravi, piše Danica.hr.

Dokaže li im se krivnja, prijeti im novčana kazna od 50 do 200 njemačkih maraka ili kazna zatvora do 30 dana.

Video: Kada smijete uključiti svjetla za maglu, a kada zbog toga možete dobiti kaznu?

Komentara 2

XN
xnet0822
20:08 21.12.2022.

Zašto se pišu kazne u DEM kad je to prestalo biti u opticaju još od 1. siječnja 2002. godine ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije