Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODIGNUTA OPTUŽNICA
Povratak na članak

Dvojica mladića iznuđivali posinka župana Pauka te ga natjerali da im donese novac iz sefa

Tražili su ga novac u eurima i kunama, pa je dijete, kaže tužiteljstvo, strahujući za sebe i svoju obitelj, otvorilo sef, iz njega uzelo novac i predalo  iznosu većem od 60.000 kuna

Komentari 2

Avatar anlaser
anlaser
08:51 20.08.2020.

Vidiš bando ja nemam takvih problema , nemam love i ne treba mi sef !

VL
JA
jadnatikoza
09:14 20.08.2020.

Zar je moguće u najkatoličkijoj zemlji na svijetu - Dalmaciji da se dešavaju ovakve stvari? Ja mislio 91' postat ću rvat i katolik i bit će ovo Švicarska a kad ono ništa. Ni most do Pelješca si ne možemo sami napravit a Jugoslavija je po čitavom bliskom istoku gradila mostove i brane i bunkere. Pa šta se dogodilo drugovi iz HDZ-a?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.