Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vinkovci

Dvojica esdepeovaca podnijela ostavke na članstvo u vijeću

SDP
Jurica Galoić/Pixsell
07.07.2012.
u 12:35

Ivan Majhen i Mario Paljušaj drže kako Vijeće ne funkcionira kako bi trebalo i da nema svrhe njihovo daljnje članstvo.

VINKOVCI - Ivan Majhen i Mario Paljušaj iz vinkovaćkoh SDP-a podnijeli su ostavke na članstvu u Gospodarskom vijeću Grada Vinkovaca jer drže kako Vijeće ne funkcionira kako bi trebalo i da nema svrhe njihovo daljnje članstvo, rečeno je na današnjoj tiskovnoj konferenciji vinkovačkog SDP-a.

- Htjeli smo pomoći u gospodarskom oporavku Vinkovaca, iznijeti svježe ideje, ali za to jednstavno nije bilo prilike jer se u ovih godinu o pol dana koliko postoji Gospodarsko vijeće ništa se nije događalo. Prva i zadnja sjednica se održala prije godinu i pol kada je Vijeće osnovano i od tada nije bilo sazivano. Zato će SDP okupiti tim ljudi i na jesen izaći sa svojom strategijom gospodarskog razvoja što je, zapravo, trebalo načiniti Gospodarsko vijeće - rekao je Majhen, a slično razmišlja i Paljušaj koji tvrdi kako je SDP na početku rada Vijeća inicirao tematsku sjednicu gdje bi u središtu pozornosti bila gospodarska vizija Vinkovaca.

- Čak smo na prvoj sjednici donijeli zaključak kako će Vijeće svakih šest mjeseci dobiti informacije o stanju u gospodarstvu, ali pri tom nismo imali potporu stručnih službi grada koje Vijeće jednostvno nije informairalo o stanju - kaže Paljušaj.

Mate Vukušić, predsjednik kluba vjećnika SDP-a u Gradskom vijeću drži kako je Vijeće samo formalno osnovano \"s figom u džepu\" i \"iz ovoga se vidi kako Grad Vinkovci nema viziju razvoja\".

Komentara 1

ZX
zark x
12:10 08.07.2012.

Pa ljudi, strpite se to je Plan 21, a uskoro i Cacic dolazi u pomoc.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije