Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODMAH SU PRIVEDENI

Dvoje Zadrana provalilo u auto, nakon privođenja reagirala 67-godišnjakinja: 'Alo policija, pustite ga da ne bi letjeli u zrak'

Policija u Zagrebu na Jadranskoj aveniji
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/4
01.04.2020.
u 13:19

Protiv oba 38-godišnjaka je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari u pokušaju.

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvije muške osobe u dobi od 38 godina, koje se sumnjiči za neovlaštenu uporabu tuđe pokretne stvari.

- Naime, u ponedjeljak oko 13 sati policijski službenici su nakon dojave u ulici Mihovila Pavlinovića u Zadru, u vozilu marke Ssang Yong, (VU) zatekli dvije muške osobe, koje su pokušale vozilo staviti u pogon. 

Osobe su privedene u prostorije policije, gdje je nad istima provedeno kriminalističko istraživanje, te se oba 38-godišnjaka sumnjiče da su kroz prozor ušli u parkirano vozilo, provalili bravu vozila te isto pokušali staviti u pogon.

Protiv oba 38-godišnjaka je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari u pokušaju.

Nadalje, za vrijeme trajanja kriminalističkog istraživanja u svezi ovog kaznenog djela, u večernjim satima istog dana zaprimljena je prijetnja jedne ženske osobe prema policiji. 

Provedenim daljnjim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Odjela organiziranog kriminaliteta, 67-godišnjakinju se sumnjiči da je u ponedjeljak u 18,27 sati putem mobilnog telefona uputila prijetnju prema policiji. 

Protiv 67-godišnjakinje se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog prijetnje - istakli su iz policije. Doznajemo da je policiji upućena prijetnja da puste jednog od osumnjičenih, inače člana njene obitelji ili će policija letjeti u zrak.

Ključne riječi

Komentara 2

LI
liliZG
14:58 01.04.2020.

nećeš ti njenog unuka ništa dirat,.... ništa...

DU
Deleted user
00:53 03.04.2020.

A jesu našli što ce krast! Nekom nestalo dijelova...?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije