Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prometna nesreća
Povratak na članak

Dvoje poginulo u slijetanju automobila u provaliju, 1 ozlijeđen

Netko od trojice muškaraca vozio je u pravcu Korenice i zbog neprilagođene brzine u zavoju izgubio kontrolu. Vozilo je letjelo s ceste i nakon toga je desnom bočnom stranom udarilo u stablo.

Komentari 4

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
10:54 09.06.2010.

. ..kraljevina Srbije RUŠI TABLU NA MOSTU 25.MAY(ILOK)A NDH BRIŠE TABLU TITOVA(KORENICA)i ETO ODMAH DVOJE MRTVIH(ZZA OBE TABLLE). ..MOST&SAT\"NICA D.D. ..

VL
OB
-obrisani-
18:34 09.06.2010.

Alcohol! Kad si pijan ne vozi!!!!

VL
Avatar arcanius
arcanius
14:48 09.06.2010.

kriva je cesta i znak na kojem nisu pisale mjerne jedinice, zašto?.... evo zašto: 1. u HR su u uporabi međunarodno priznati mjerni sustav koji za brzinu koristi metre po sekundi.... na znaku je pisalo 50.... bez mjerne jedinice, pa pa se predpostavlja zakonom odobrena jedinica m/s.... ukoliko 50 metara u sekundi preračunamo u kilometre na sat (kako bi mogli pratiti brzinu na brzinomjeru) dolazimo do broja: 180 km/h..... sumnjam da je nevini vozač i kolateralne žrtve bili sposobni toliko brzo voziti.... 2. znak za oštar zavoj je isto manjkav..... nema mjeru poprečnog nagiba, hrapavosti kolnika, kvalitetu završne obrade, i polumjer krivine.... ja sam siguran da je sve ovo bilo jasnije napisano na ta dva znaka, unesrećenih ne bi bilo :D

VL
OB
-obrisani-
18:42 09.06.2010.

Kad će već jednom ti vozači naučiti. Jel važniji jedan dobar provod ili život kakav god bio.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.