Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PISAROVINA

Dvoje ozlijeđenih u lančanom sudaru

prometna nesreća
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
01.09.2015.
u 12:30

Do sudara je došlo kada je K. M. (25) u opel corsi prošla kružni tok i zaobišla autobus.

U lančanom sudaru na državnoj cesti D36 u smjeru Velike Jamničke u Pisarovini u ponedjeljak rano ujutro, oko 5.30 sati, ozlijeđene su dvije osobe. Do sudara je došlo kada je K. M. (25) u opel corsi prošla kružni tok i zaobišla autobus.

Vozačica je tada naletjela na golf zagrebačkih oznaka koji je dolazio iz suprotnog smjera, a za volanom kojeg je bio D. K. (86). Od siline udarca, automobili su odbačeni na bočni dio autobusa karlovačkih oznaka koji je vozio J. B. (56).

Uslijed toga, na golf je naletio i passat u vlasništvu S. D. (38). Budući da je prije toga D. K. izašao iz svog golfa, nakon što je na njega naletio passat, golf je odbačen na svog 86-godišnjeg vlasnika. On je iz nesreće izišao teško ozlijeđen, dok je vozačica K. M. lakše ozlijeđena. Pomoć im je pružena u KBC Sestre milosrdnice.

>> U teškoj nesreći u Istri poginuo vozač Ford Focusa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije