Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROŠIRILA SE SNIMKA

VIDEO Pametnjakovići iskoristili poplavu u Sloveniji za vožnju kvadom, no nije im pošlo za rukom

Budale na kotačima
Foto: Facebook/screenshot
04.08.2023.
u 18:15

Iz Neurja upozoravaju da je njihov potez bio još opasniji i nepromišljeniji no što se čini, jer za vrijeme oluja i jakih kiša količina vode na kolnicima i vodostaji rijeka mogu znatno porasti u samo nekoliko minuta, od bezopasnih do smrtonosnih

Troje poginulih, poplavljena naselja, klizišta, zatvorene prometnice i bujice koje nanose golemu štetu infrastrukturi neke su od posljedica rekordnih oborina u zapadnoj i središnjoj Sloveniji. Usprkos svemu tome, neki uopće ne brinu, već izvanredne vremenske uvjete koriste za izvanredne gluposti.

Na Facebook stranici slovenskog Neurja osvanula je snimka dvojice muškaraca koji kvadom jure poplavljenom cestom ispod mosta. Prišli su velikom brzinom koju su razvili na nizbrdici te upali u, kako se čini, nekoliko desetaka centimetara vode.

Sve je zabilježila osoba koja je stajala na mostu, no kada se okrenula snimiti kako trijumfalno izlaze, na drugoj strani mosta muškarci su završili licima u vodi, a jednog je od njih kvad poklopio. Suvozač je odmah ustao te prišao vozaču koji je završio ispod vozila. Snimatelj je doviknuo "Jesi dobro" te snimka ubrzo završava. 

POVEZANI ČLANCI:

Video je prikupio stotine komentara i reakcija korisnika Facebooka. "Darwine hvala ti... Prirodna selekcija na djelu... Odlično, sami će se istrijebiti" neke su od poruka koje su ljudi ostavili neodgovornim vozačima. Brojni su ih nazivali 'junacima dana' te isticali kako su vozilo i vlastitu snagu mogli iskoristiti kako bi nekome pomogli, umjesto da dovode sebe i druge u opasnost.

"Treba ih kazniti visokom kaznom, mogli su dodatno opteretiti hitne službe svojom glupošću, kao da oni već nemaju dovoljno posla" istaknula je jedna osoba.

Iz Neurja upozoravaju da je njihov potez bio još opasniji i nepromišljeniji no što se čini, jer za vrijeme oluja i jakih kiša količina vode na kolnicima i vodostaji rijeka mogu znatno porasti u samo nekoliko minuta, od bezopasnih do smrtonosnih.

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
22:35 04.08.2023.

Kazniti ih zatvorom, kako se usuđuju voziti po mokroj cesti...

EZ
ezel
19:33 04.08.2023.

Rijetko retardirani.

Avatar _ZBREGOV
_ZBREGOV
19:02 04.08.2023.

kao što su nekad nedavno propagandom leminge vodili od boostera do boostera, tako ih sada vode od oluje, do tuče, do poplave, leming to ne razumije 🤡 🤡 🤡, njemu je sve slučajno i sve je onako kako mu kažu! 🤡 🤡

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije