Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europska komisija
Povratak na članak

Dvije varijante promjena Dublinskog sporazuma

Prva varijanta u obzir bi uzimala kvote u zemljama članicama i davala prioritet spajanju obitelji, a druga je zapravo kočnica za azilante

Komentari 3

ST
stomugromova
10:46 06.04.2016.

Kako najefikasnije promijeniti Dublinski sporazum ? Tako da sve korumpirane marionete iz Europske Komisije,poput Tielemansa dobiju trajni izgon iz EU,uključujući Merkel i ostale premijere koji su na putui veleizdaje vlastitih naroda.Još bolje riješenje bi bilo svima suditi i pogubiti ih kao naciste u Nurnbergu,jer oni i jesu u službi neoliberalnog korporativnog fašizma.

VL
ST
stomugromova
10:48 06.04.2016.

Migrantima iz Afrike i Azije zatvoriti vrata jer invazija koju nam je uvalila judeiomasonerija,nema nikakve podloge u interesima EU država.Dapače,to je plan da se uništi Europa sa invazivnom vrstom,potpuno drugačije vjere kulture i običaja.

VL
ST
stomugromova
10:50 06.04.2016.

I za kraj,EU koja služi intertesima korporacija i njihovih judeomasonskih vlasnika,treba srušiti .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.