Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLIJEDI IM KAZNA

Dvije prijateljice otišle na kavu u Koprivnici. Jedna imala COVID-19, druga bila u samoizolaciji

Espresso kava - najpoželjnija "budilica"
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/2
05.01.2022.
u 09:25

Protiv druge djevojke će biti podnijet prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti

Koprivnička policija izvijestila je kako je protiv 21-godišnjakinje podnesena kaznena prijava državnom odvjetništvu nakon što se otkrilo kako je djevojka otišla na kavu, iako je bila u izolaciji.

- Sumnja se da je osumnjičena 18. prosinca 2021. godine u večernjim satima za vrijeme kada joj je izrečena mjera „Covid-liječenje u kući“ nalazila u ugostiteljskom objektu na području Koprivnice, čime je dovela u opasnost druge osobe da im prenese zaraznu bolest - piše u priopćenju.

Osim toga, na kavi je bila s drugom 21-godišnjakinjom protiv koje je izrečena mjera samoizolacije. Protiv nje će biti podnijet prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.

>> VIDEO Potvrđen prvi slučaj flurone u Hrvatskoj: Osoba zaražena gripom i koronom u isto vrijeme

Komentara 2

BU
burza
11:01 05.01.2022.

Tako treba kaznjavajte sto vise da se puni proracun

EX
expiralitozo
18:05 05.01.2022.

Prekršajna prijava? Da ako osobi nije određena mjera samoizolacije. Ako osoba ima dokazano kovid, a pojavljuje se na javnim mjestima, čak i u bolnicama, to je za kaznenu odgovornost. Cijela se Europa "divi" hrvatskim metodama borbe protiv pandemije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije