Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška prometna nesreća

Automobilom sletjeli u kanal: Dva 20-godišnjaka poginula, a dva 19-godišnjaka ozlijeđena u nesreći kod Sesveta

Nesreća Sesvete
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/9
13.10.2016.
u 08:32

20-godišnji vozač izgubio je nadzor nad vozilom koje je potom prešlo na suprotnu stranu kolnika te sletjelo u odvodni kanal

Dva 20-godišnjaka smrtno su stradala noćas, trideset minuta iza ponoći, u prometnoj nesreći kod Sesvetskog Kraljevca, zagrebačkog prigradskog naselja, izvijestila je policija.

Škoda Octavia zagrebačkih registarskih oznaka kretala se ulicom Glavničica u smjeru sjevera između Cerja i Drenčeca kad je 20-godišnji vozač izgubio nadzor nad vozilom koje je potom prešlo na suprotnu stranu kolnika te sletjelo u odvodni kanal.

Poginuli su 20-godišnji vozač i njegov vršnjak, suvozač, dok su dva 19-godišnja putnika ozlijeđena. Jedan lakše, a drugi teže. Liječnička pomoć pružena im je u KBC Dubrava.

Promet je tom ulicom bio u prekidu do 6.30 sati, kazali su iz Operativno-komunikacijskog centra policije.

>>Majka izašla iz bolnice kako bi bila sa sinom koji je preživio nalet auta na autobusnoj stanici

>>Stravična nesreća u Osijeku: Je li se sudario namjerno?

Komentara 43

DU
Dupinjox
09:06 13.10.2016.

Ja sam jutros došao sa A1iz smjera Dalmacije u Zagreb. Na cesti magla, 15 km prije Karlovca, u zavoju, na auto cesti, dva majstora stala sa strane, u zaustavni trak, a nema mjesta, temperatura oko 0, vlaga, šarafe po motoru, jedan se izbacio pozadinom na prometnu traku, u zadnji smo ga tren vidjeli, e pa takvi ljudi zaslužuju drakonske preventivne kazne.

DU
Deleted user
09:08 13.10.2016.

Katastrofa....strašna stvar za roditelje i familiju.....ali par pitanja se samo nameće....19 i 20-godišnjaci u velikom autu...!!!!????.., poslije pola noći, usred tjedna...!!!!!?????..., najveće moguće vozačko iskustvo od godinu-dvije......!!!????..., dali oni idu u školu, fakultet ili rade....!!!!?????...treba ujutro ustati....!!!!!????..gdje su tu roditelji...!!!!!????....,, oni nisu ni stariji punoljetnici...!!!!!

CU
cupus
09:10 13.10.2016.

Djeca ginu na cestama i nikome nista?!?! Treba uvesti onsj famozni zakon za pocetnike!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije