Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drama u turskoj

Dvije osobe poginule u eksploziji ispred američkog veleposlanstva

Turska,  eksplozija, portal
Reuters/PIXSELL
01.02.2013.
u 13:17

Bombaš samoubojica eksploziju je aktivirao na samom ulazu u veleposlanstvo, a osim njega poginuo je jedan zaštitar

Dvije osobe poginule su u eksploziji ispred američkog veleposlanstva u glavnom gradu Turske Ankari, javlja Al Jazeera. Riječ je o bombašu samoubojici koji je poginuo, a osim njega smrtno je stradao jedan zaštitar. Jedna je turska državljanka ranjena u eksploziji.

Vatrogasci i hitna pomoć na mjestu su događaja, a eksplozija se dogodila u dijelu grada gdje je većina diplomatskih sjedišta.

Eksplozija nije prouzročila nikakva oštećenja unutar zgrade veleposlanstva, a nitko još nije preuzeo odgovornost za napad. Ipak, turski ministar kazao je kako je bombaš bio povezan s domaćom ljevičarskom grupom.

Bombaš samoubojica eksploziju je aktivirao na samom ulazu u veleposlanstvo.

– Bila je jaka eksplozija. Sjedio sam u svojoj radnji kad se to dogodilo. Vidio sam kako tijela leže na podu – ispričao je putnički agent Kamiyar Barnos, čija se radnja nalazi stotinu metara od veleposlanstva.

>> VIDEO: 'Još je živ!' Libijci pokušali spasiti američkog veleposlanika

Komentara 6

HO
Hoch03
16:23 01.02.2013.

NINI pita gdje je tu drama. Zamisli da ti ta bomba pukne ispred kuce.., dali bi postavljao isto pitanje..Ma, nije drama ??

Avatar Django
Django
13:48 01.02.2013.

IZVANREDN VIJEST! Čovjek bi mogao pomisliti da je Slovenija ratificirala, da je zaposleno 100.000 nezaposlenih, da se desio potres od devet stupnjeva sa epicentrom na Iblerovom trgu, da su rating agencije rekle - oprostite, zabunili smo se, povlačimo ocjenu "smeće", da je ova vlada rekla kako nije sposobna i zato raspisuje nove izbore. To bi bile izvanredne vijesti, jer se događaju vrlo rijetko ili nikada. Bombe ispred američkog veleposlanstva prasnu svakih 2-3 mjeseca negdje u svijetu. To može biti izvanredna vijest samo na CNN-u, jer se tiče SAD-a. Mi imamo druge brige.

NI
Nini istrijan
15:00 01.02.2013.

VL: Drama u Turskoj:...................... Moze li netko da mi objasni u cemu je drama?Sve je gotovo,covjek detonirao bombu,ubio sebe i zastitara i ranio jos jednu zenu.Gdje je drama??Alo,gdje je drama?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije