Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
8. izborna jedinica

Dvadeset kandidata na Ladonjinim predizborima 2011.

Plinio Cuccurin
Duško Marušić/Pixsell
22.09.2011.
u 15:57

Birati se može telefonom, internetom ili na biračkim mjestima u Rijeci, Opatiji, Puli i Rovinju.

Dvadeset ljudi različitih zanimanja kandidiralo se na Ladonjinim predizborima 2011. kako bi među njima građani mogli izabrati najbolje za kandidacijsku listu za Hrvatski sabor, kazala je danas u Rijeci dr. Tatjana Galić istaknuvši da je riječ o ljudima koji žive od svoga rada i u pravilu se nisu kanili baviti politikom, ali su spremni na izazove.

Imena svih 20 kandidata bit će objavljena na internetskoj stranici www.ladonja. Time je dr. Galić najavila početak glasovanja na predizborima koji počinju 26. rujna i traju do 9. listopada. Građani s prebivalištem u 8. izbornoj jedinici mogu tako birati svoje kandidate za Ladonjinu kandidacijsku listu za Sabor internetom, telefonom na broj 0800 1113 i na biračkim mjestima koja će biti otvorena u Puli, Rovinju, Opatiji i Rijeci. Na biračkim mjestima moći će se glasovati 1., 2., 8. i 9. listopada, u Rijeci na Korzu, u Opatiji ispred tržnice, u Puli na tržnici u središtu grada, a jedno biračko mjesto bit će i u Šijani kod robne kuće. U Rovinju će građani moći glasovati u središtu grada.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije