Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasilje nad ženama
Povratak na članak

Dvadeset godina od stravičnog zločina: 'Prije ročišta ubio sutkinju, odvjetnicu i suprugu'

Kad takve stvari dođu u pravosuđe znači da su se već dogodile i tada se mora voditi postupak te je zato, kazao je ministar, jako važna prevencija.

Komentari 5

ZO
Zooltan
22:23 22.09.2019.

Nepravda i sporost suđenja bile okidač za zločin.

VL
Avatar mos_mislit
mos_mislit
17:14 22.09.2019.

Nažalos naše pravosuđe neprestavlja pravda/pravednost veže ih korupcija to sav puk zna. Koliko je nepravde ovakav slučajeva je prava rijetkost.

VL
ME
Mesko
07:07 23.09.2019.

I žene vrše nasilje nad muškarcima i to možda više, samo se o tome ne priča. Odgoje djecu protiv očeva. Moj susjed se je objesio jer su ga sin i žena stalno zlostavljali. Drugi slučaj, jedan lovački kolega inače milicajacac u Zagrebu, u penziji, sramežljivo je priznao da ga žena stalno tuče i tjera ga da se iseli iz stana u Zagrebu, jer treba sobu za unuku koja dovela dečka. Nije mogao stajati i udarala ga stalno. Rekao da više ne može i ubio sebe iz pištolja . Takovih slučajeva ima i previše, ali se o tome šuti..

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:54 23.09.2019.

nije fer činjenicu da su na sudu ubijene 3 žene iskorištavati i prikazivati kao nasilje nad ženama. da su u sudnici bila tri muškarca, i njih bi ubio, al ne bi nitko pisao o nasilju nad muškarcima. činjenica je da muški čine 60% žrtava, što znači da ih stradava 50% više nego žena.... i što sad? koga štititi?

VL
NE
Nepokolebljiv
04:14 23.09.2019.

Ovaj slucaj ubijanja tri osobe samo je slucajno da su sve tri osobe bile zenskog spola! Sudac i advokat su mogli biti i muskog spola i jednako bi tako bili ubijeni! Besramno ideologiziranje u politicke svrhe!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.