Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićeni s drogom

Dva Zadranina 2,3 kg marihuane čuvala u minskom polju!?

trava
PU zadarska
25.01.2011.
u 09:35

Zadranima je oduzeto 2,3 kilograma marihuane čija se vrijednost na ilegalnom narkotržištu procjenjuje na oko 115.000 kuna

ZADAR - Prekjučer oko 19 sati u policijsku zasjedu pokraj polja između Paljuva i Novigrada, gdje su skrivali marihuanu, upali su 25-godišnjak i 27-godišnjak, koji su potom i uhićeni.

- U policijsku zasjedu upao je 27-godišnjak iz Zadra kojeg je dovezao 25-godišnjak. Prvi muškarac je iz skloništa uzeo dva smotuljka marihuane oblijepljene ljepljivom vrpcom, nakon čega su mu prišli policajci. Muškarac je bacio paketiće i pokušao pobjeći, ali su ga nakon kraće potjere policajci stigli i uhitili. Drugi muškarac je pobjegao te je uhićen jučer u jutarnjim satima u jednom zadarskom kafiću - istakli su iz zadarske policije. Dodali su da je Zadranima oduzeto 2,3 kilograma marihuane čija se vrijednost na ilegalnom narkotržištu procjenjuje na oko 115.000 kuna.

Sinoć su oba muškarca uz kaznenu prijavu privedeni istražnom sucu Županijskog suda u Zadru. Elis Žodan, glasnogovornik PU zadarske, potvrdio nam je da su dvojica muškaraca skrivala marihuanu u označenom minskom polju do kojeg je očito vodio puteljak siguran od mina.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar tovar
tovar
12:20 25.01.2011.

Tko im je označio puteljak, sigurno su nekog podmitili od razminirača. Ovo treba istražiti i procesuirati.

IB
istina_boli
19:51 25.01.2011.

Zato i nisu razminirana tolika minska polja, jer su prepuna raznih vrsta droga. Bilo bi zanimljivo , dodati u ta minska polja jos po koju minu, tek toliko da se zbune prorjedjeni setaci!

ŠI
šiba
18:54 26.01.2011.

šteta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije