Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bili bez nadzora

Dva psa napala muškarca (52) kod Zadra: Jedan ga je ugrizao, lakše je ozlijeđen

Ilustracija
Ilustracija/Pixabay
11.10.2022.
u 10:59

Policijski službenici Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči za kazneno djelo dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom

Dok je šetao svog psa na uzici, 52-godišnjaka su u nedjelju, 9. listopada oko 19.55 sati u mjestu Pridraga, napala dva psa. Jedan od pasa koji su bili bez nadzora ga je ugrizao, izvijestila je Policijska uprava zadarska. 

Muškarcu je liječnička pomoć pružena u Općoj bolnici Zadar gdje su mu ozljede zasad okvalificirane kao lakše.

Policijski službenici Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči za kazneno djelo dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, navode iz policije.

- Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv 22-godišnjeg vlasnika psa koji je bio bez nadzora i koji je ozlijedio oštećenog se podnosi kaznena prijava, dok se protiv 19-godišnjaka, vlasnika drugog psa, podnosi optužni prijedlog zbog prekršaja iz članka 30. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira - navodi PU zadarska.

VIDEO Otac dječaka pretučenog u Dugom Selu: 'Pao je i počeli su ga cipelariti. Trojica su ih tukla, ostali su snimali mobitelima'

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar BrankoPospanko
BrankoPospanko
11:08 11.10.2022.

Svaki pas tezi od 100 kg treba biti na podvozju

SV
sveznam1
11:31 11.10.2022.

dokazite da se to deslio!!!

Avatar BrankoPospanko
BrankoPospanko
11:07 11.10.2022.

Pas napao dva muskarca, jedan ga je ugrizao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije