Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
helikopter nad morem

Dva Nijemca, Poljak i Čeh uhvaćeni u glisiranju kod Šibenika

Gliser
Arhivska fotografija
27.06.2012.
u 10:34

Helikopter je učestalim spuštanjem upozoravao vozače glisera da ne glisiraju unutar 300 metara od obale

Šibenska pomorska policija počela je s preventivnom akcijom sprečavanja nedopuštenog glisiranja te su jučer u "ulovili" četiri osobe u tom prekršaju.

Pokraj Tisnog u nedozvoljenom glisiranju zatekli su dva njemačka i jednog poljskog državljanina, a pokraj Murtera je u prekršaju zatečen i češki državljanin. Izdani su im obvezni prekršajni nalozi.

Osim četiri plovila postaje pomorske policije, kao pomoć iz zraka korišten je i policijski helikopter koji je, osim navođenja, svojim učestalim spuštanjem upozoravao vozače glisera da ne glisiraju unutar 300 metara od obale, izvijestila je PU šibensko-kninska.

Komentara 2

PE
perozagreb
11:20 27.06.2012.

Upozoravao je na glisiranje učestalim spuštanjem?!? Time je mogao upozoravati i da mu otkazuje motor na helikopteru.

DU
Deleted user
14:40 27.06.2012.

Koja glupost!!! To je isto kao pucati na vrapce sa topovima!!!! Da nasa policija treba nesto napraviti protiv glisiranja tih "kapetana", to je istina, ali to se moze raditi i sa kopna ili sa malim gumenjacima sa 40-50 KS motorima a ne odmah sa helikopterom ciji sat leta kosta vise tisuca eura!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije