Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAGA

Dva muškaraca i dvije žene uhićeni zbog prostitucije

policija
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
22.09.2016.
u 16:56

Neki od osumnjičenika su policiji poznati od ranije po sličnim djelima

Dva  muškarca i dvije žene sumnjiče se za 21 djelo prostitucije, priopćila je zagrebačka policija.  Osumnjičeni muškarci S. D. (62) i D.L. (40) te žene J.L. (40) i M.B. (30) nakon kriminalističkog istraživanja predani su pritvorskom nadzorniku te je protiv njih podnesena kaznena prijava nadležnom tužiteljstvu.  Policija još istražuje detalje ove priče jer se primjerice zna da su si osumnjičenici pribavili veću materijalnu korist, no za sada još nije utvrđeno o kolikoj se točno zaradi radi.  

Osumnjičenima su pretraženi domovi i vozila, a u pretragama je nađeno više mobitela i računala te različita korespondencija koja je oduzeta. Neki od osumnjičenika su policiji poznati od ranije po sličnim djelima.

> > Imamo 7000 prostitutki i 100.000 klijenata, a kažnjavaju se samo žene

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar babas
babas
21:47 22.09.2016.

Ne zatvarajte žene,samo muškarce. Ako previše žena zatvorite skočiti će cijena,a već i ovako su naše prostitutke najskuplje u EU. Pustite ih neka rade,to je najstariji zanat!

VR
vrane1
08:14 23.09.2016.

Eto, sad che pohapsit sve prostitutke tak da nas sve skupa mogu hebat josh vishe...

KA
Kaubojdzimi
21:22 22.09.2016.

a zasto kaznjavate Zene? prvo neznate zbog cega se predala prostituciji? drugo ona moze sa svojim tijelom raditi sto joj je volja! a trce da nema muskaraca koji su spremni za to platiti, nebi imale Zenske zato nikakve sanse! a cetvrto u najvise slucajeva su od Muskaraca nato naterane! pod svakakvim pretnjama. pustite zene na miru i trazite krivce kot Muskaraca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije