Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odabrani
Povratak na članak

Dužni, a davali im posao: Unosne zarade stizale su upravo od države

S obzirom na to da Zakon o javnoj nabavi jasno propisuje da tvrtke koje uredno ne plaćaju doprinose ne mogu sudjelovati u takvim postupcima, otvara se pitanje kako su ti poslovi mogli biti dodijeljeni

Komentari 2

OB
-obrisani-
17:34 02.08.2012.

ja kao poduzetnik.....nisam mogao zaključit posao sa javnim poduzećem dok nisam .......riješio porezni dug od....2,35 kuna........ . o čemu sad mi to razgovaramo..??..pa ovo je za čistu robiju svih živih HDZ-ovaca... do petog koljena..

VL
TM
tesla moj ponos
23:11 03.08.2012.

Ne mogu od gadljivosti više čitati što su radili ljudi (ako su uopće ljudi) rekao bi prije monstrumi koji godinama rastaču ovu jadnu državu. Oni su teroristi - rušitelji temelja jedne države. I to svoje ?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.