Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELJKO IVANOVIĆ:
Povratak na članak

Đukanović je predsjednik, šef partije, a sve je puklo kad je poželio biti patrijarh

Ima dosta izjava ljudi koji su rekli Đukanoviću: Zatvorio si tvornice, kradeš izbore, uzeo si nam rijeke i jezera, zdravu životnu sredinu, prirodne resurse, na kraju još hoćeš i Crkvu

Komentari 6

SI
sisavac
09:50 31.03.2020.

a jel ga ovaj nadrobio... milo radi sve što treba da zadrži vlast. kad mu je odgovaralo, bila je dobra i srbija i rusija, kad mu je ekonomija počela propadati okrenuo se americi, to naplatio, dobio neke novce čiji je dio dao u ekonomiju, privremeno riješio problem, i ostao na vlasti. za sve to je trebao nekog da mu drži ljestve, a to su albanci, koji ga podržavaju, ali zauzvrat traže i uzimaju ono što im je trenutno u dosegu, pa je tako jug crne gore totalno pod albanskom kontrolom, dio podgorice, današnja općina tuzi, je sad albanska općina jer je izdvojena od podgorice. srbi koji ima podosta u zemlji ne smiju razviti svoju zastavu, uz zastavu cg, dok albanci viju svoje zastave gdje požele, bez crnogorske, pa čak i paradiraju u uniformama i oružjem, bez ijedne reakcije policije, države. crnogorci su i inače poznati kao narod koji se jako grupira, kao albanci npr., i ovo će još neko vrijeme potrajati. zakon o crkvama, tj. imovini, je ciljano ubačen, u vrijeme kad crnogorci imaju drugim problema i traže odgovornost od samo mila. klasično skretanje pozornosti s važnih tema. mada crkvena imovina nije manje važna, spc ima puno vrijednih zemljišta uz more, neizgrađenih, a na koje su oko bacili đukanovićevi prijatelji. interes postoji. crnogorce sažalijevam, 30 godina 'biraju' istog malog vožda... imaju mafijaške klanove koji su sad počeli se ubijati i kod nas. premala im crna gora.

VL
FY
Fuck you Mother Fucker
07:45 31.03.2020.

Pitanje je otkud proposrbljeni clanak koji podrzava zlocinacku crkvu u listu austrijskih popova? Da niste opet kakvo Karadjordjevo odradili, oni vama kod Kineza srede zeljezne sadaka maske, a vi njima polizete dupe?

VL
DA
daliborpg
08:51 31.03.2020.

Milo Đukanović je čovjek prošlosti. Svako onaj ko je na vlasti 30 godina, ne može više biti netko ko može predstavljati u pravom smislu te riječi i svoj narod. Da je bilo sreće, on je trebao odavno da sam ode i ostavi sve nekom drugom..

VL
DU
Deleted user
07:07 31.03.2020.

Još u mladim danima ga je krasio nadimak "Britva". Na znanje i ravnanje! Inače, ne mogu se načuditi što još nije "momački" riješen - uzimajući u obzir da CG ima hrpimice uličnih obračuna...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.