Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
alarmantna situacija
Povratak na članak

Dugovi prema veledrogerijama premašuju 600 milijuna eura, poslan prijedlog za ovrhu na adrese 28 bolnica

Iz Koordinacije su u priopćenju podsjetili da su zakonski rokovi plaćanja u Hrvatskoj  od 60 dana, a zbog problema s financiranjem koje ima zdravstveni sustav, veledrogerije ga već dugo vremena podržavaju tako što su rokove plaćanja produžili na 180 dana, triput duže od zakonske obaveze

Komentari 3

HO
homofobic
03:56 14.11.2023.

Ovrha? A kaj budu sada veledrogerije isle u busines bolnickog lijecenja? Normalno da nitko ne reagira na tu nebulozu! Veledrogerije ce postati vlasnici bolnica koje su u stalnim galopirajucim dugovima. Da li ce zatvoriti bolnice? Nece! Da li ce placatii osoblje? Hoce, jer ako prestanu placati bolnice su zatvorene a to se ne moze dogoditi niti u Gazi. Ukratko Veledrogerije imaju samo jednu opciju ili prestati poslovati s hrvatskim bolnicama a to zapravo znaci zatvoriti stacun ili spustiti gace i nastaviti biti najveci potrosac svojih Krema H za hemeroide!

VL
BU
Bubalamala
23:24 13.11.2023.

Ministre ponudi neopozivu ostavku, ovakovo zdrasttvo nije zdravstvo.

VL
IV
Ivo123
21:53 13.11.2023.

Duzni ko grcka

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.