Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prometna nesreća
Povratak na članak

Dugo Selo: Automobilom udario u stup, poginuo suvozač (20)

Na mjestu nesreće smrtno je stradao 20-godišnji suvozač, dok je vozač prevezen u KB Dubrava gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen

Komentari 2

TV
Tata Vijolata čudo jadno
11:57 19.06.2011.

Najbolji su auti iz klase \"croatian\" koja je upravo pred izlaskom na tržište. Namjenjena je mladim hrvatima i od dodatne opreme nema ništa osim limitatora brzine neštelanog na 60 km/h. To je auto koji \"glavu čuva\" a ne ovi ubojiti plehići kojima kapitalisti (namjerno) žele \"satrti\" hrvatsku omladinu.

VL
ST
stranac
17:21 19.06.2011.

nije greska u autima,greska je u ljudima,u alkoholu,u saobracajnoj kulturi,mnogi misle da znaju voziti,i onda se desi nesto ovako,,svako auto ide onoliko koliko je vozac lud,,,90% slucajeva je ljudski faktor,,,,

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.