Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prim. Darko Richter:
Povratak na članak

'Dug na Srebrnjaku ravan je bolničkom proračunu, a ne treba ga uopće biti'

Ne misli da imamo manjak pedijatara, što je nedavno upozorila Liječnička komora, ali dopušta da je ta tvrdnja možda i točna, no problem vidi u izostanku suvisle kadrovske, stručne i financijske zdravstvene politike

Komentari 3

PI
Pitagora
19:19 07.10.2021.

Već je počeo omalovažavati postignuti projekt koji je " samo" napisan i dobiven. Ha ha ha pa to je najteže , naravno da novac dolazi postupno kao i kod svih drugih EyU projekata. I on je bio pomoćnik na Rebru što mu je velika referenca koliko je Rebro zaduženo . Ne razumijem kako se dogodilo da ovaj bude izabran. Kakva katastrofa za Tomaševića.

VL
DU
Deleted user
07:43 08.10.2021.

Da li su mu i lijekovi iz epruvete Sotonjarski čin jer je to protivno prirodi i Bogu? Da li su i liječnici sotonjare jer rade protivno Božjoj volji, jer ako Bog hoće da dijete ima rak što ga on ima liječiti od toga i ići protiv Boga?

VL
Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
19:09 07.10.2021.

Interesira me kada je primarijus zadnji put bio na pregledu glave?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.