Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradonačelnik Dubrovnika Franković:

'Dubrovniku prijeti da bude grad bez stanovnika, a stanovnici na periferiji'

30.10.2023.
u 13:26

Moja dužnost je donositi odluke koje nisu uvijek popularne, ali dugoročno donose boljitak građanima i gradu. U to spada regulacija i smanjenje trenda porasta broja nekretnina u stambenim zonama koje služe isključivo za iznajmljivanje, a budući zakon o turizmu bit će novi korak na našem putu prema potpunoj održivosti

Komentara 4

KI
kingtom
14:11 30.10.2023.

Ko bi htio živjeti u starom gradu. Pa to je blagi užas.

Avatar Pacijent doktora Bože
Pacijent doktora Bože
16:21 30.10.2023.

Frankoviću, ti si hadezeovac i radiš u interesu stranih hotelskih lanaca, a protiv domaćih iznajmljivača apartmana.

NO
No1
14:04 30.10.2023.

U cemu je tocno problem? Ljudi rasprodaju svoju imovinu. Bila je na TVu reklama neke od stanih banaka (valjda RBA). U kojoj kazu da se kod njih moze dobiti povoljan kredit kojim se moze "povoljno" otkupiti djedovina od stranaca kojima se to prije x godina prodalo. Tak da se, eto, sada moze povoljno prodati strancima, a kad se vrati iz Nemacke nakon 30 godina, moze povoljno otkupiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije