Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DROGA

Dubrovački policajci zaplijenili 40 tableta ecstasyja, 40 ampula droge MDMA...

ecstasy
Ivana Ivanović/PIXSELL
26.06.2014.
u 12:11

U teretnjaku makedonskih registracija pronađena je putna turba s dva paketa s ukupno 2,1 kg marihuane

Policajci PU dubrovačko-neretvanske jučer i prekjučer su u više navrata uhvatili nekoliko osoba s drogom.

Jučer poslijepodne u Ulici Baltazara Bogišića u Dubrovniku zaustavljeno je osobno vozilo dubrovačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 25-godišnjak, a u kojem se kao suvozač nalazio 32-godišnjak kod kojeg su policajci pronašli 40 tableta ecstasyja, 1 gram mrvljenog ecstasyja i digitalnu vagu. Provedenim kriminalističkiim istraživanjem utvrđena je sumnja kako je 32-godišnjak
počinio kazneno djelo nedozvoljene trgovine i prometa drogama te je uz kaznenu prijavu jutros predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Policajci su također dovršili krim istraživanje nad dvojicom muškaraca u dobi od 40 i 26 godina osumnjičenima za kazneno djelo nedozvoljene trgovine i prometa drogama. Naime, 40-godišnjak je sinoć oko 22.30 sati zatečen u Ulici Vladimira Nazora u Dubrovniku prilikom predaje 26-godišnjaku 40 ampula droge MDMA, ukupne težine 8 grama, koja je namijenjena daljnjoj preprodaji na području Dubrovnika. Dvojica osumnjičenih će tijekom dana biti predani pritvorskom nadzorniku.

Jučer oko 13.30 sati na graničnom prijelazu Nova Sela u teretnjaku makedonskih registracija, kojim je upravljao 56-godišnji državljanin Makedonije, pronađena je putna turba s dva paketa s ukupno 2,1 kg marihuane. Vozač je uhićen i doveden u prostorije policije gdje je u tijeku kriminalističko straživanje zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. PVC vrećica s 25 grama marihuane u utorak je pronađena i kod 20-godišnjeg državljanina BiH na graničnom prijelazu Metković. Pronađena droga je oduzeta, a državljanin BiH prekršajno je sankcioniran sukladno Zakonu o suzbijanju zlouporabe opojnih droga.

>> Sve manje ovisnika o heroinu, a 'trava' sve jača

>> Uhvaćeni u Vrbovskom s gotovo dva kilograma marihuane

Komentara 1

IV
ivanjoksimovic
16:33 26.06.2014.

Neko je hteo da pravi candy fleep :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije