Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CILJ JE ZADRŽATI AVIONE

Dubrovački gradonačelnik za britanske medije: Britanci i dalje pristižu, Dubrovnik je siguran

Mato Franković, gradonačelnik Dubrovnika
Foto: PIXSELL
22.08.2020.
u 13:25

Dubrovački gradonačelnik Mato Franković je od četvrtka, od kada je Hrvatska stavljena na crvenu listu Velike Britanije, dao više izjava i intervjua za britanske medije, poput Sky Newsa, ITN, LBC radija, CNN Travel London...

Dubrovački gradonačelnik Mato Franković izjavio je za londonsku radio postaju LBC vezano uz epidemiološku situaciju, kako britanski turisti ne bježe iz Dubrovnika i da je u petak u dubrovačku Zračnu luku raznim avio-prijevoznicima stigao određeni broj Britanaca.

Franković se u petak još jednom obratio britanskoj publici na temu turizma u Dubrovniku i epidemiološke situacije, ovaj put u večernjem programu londonske radio postaje LBC, izvijestila je u subotu dubrovačka gradska uprava. Drugi je to intervju dubrovačkog gradonačelnika s ovom prestižnom medijskom kućom koja ima više od 2,2 milijuna slušatelja.

"Britanci ne bježe iz Dubrovnika, i danas je putem različitih avio prijevoznika pristigao jedan broj britanskih turista. Sigurno je da će dio Britanaca odustat od ljetovanja u Hrvatskoj, no ako uspijemo zadržati avione vjerujem da će Britanci doći u Dubrovnik", poručio je u intervjuu gradonačelnik Franković.

 Također je ponovio kako Dubrovnik bilježi jako mali broj COVID zaraženih osoba.

Svim slušatelja LBC-a poslao je snažnu poruku iz Grada: "Ako ste ikad željeli doći i posjetiti Dubrovnik sada je vrijeme. Dubrovnik nikad nije bio ljepši i Dubrovnik čeka na Vas!"

Dubrovački gradonačelnik Mato Franković je od četvrtka, od kada je Hrvatska stavljena na crvenu listu Velike Britanije, dao više izjava i intervjua za britanske medije, poput Sky Newsa, ITN, LBC radija, CNN Travel London, s osnovnom porukom kako je Dubrovnik za sve turiste, kao i britanske turiste - siguran.

 

Ključne riječi

Komentara 4

TA
Talleyard
15:32 22.08.2020.

Svima je jasno da na Jadranu prijeti manja opasnost turistima nego u njihovim zemoljama, naravo onima koji izbjegavaju opasne situacije , jer tu imaju znatno više prostora i mogućnosti držati distancu

DU
Deleted user
15:39 22.08.2020.

Svima nama će biti jasno tek na jesen šta su nam ti turisti ostavili.

PV
prcko.vita
20:07 22.08.2020.

A da li itko testira te koji dolaze? Kladim se da je većina njih zaražena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije