Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ravnatelj KBC-a Split:
Povratak na članak

'Duboko se ispričavam obiteljima. KBC mora i dalje funkcionirati, pobrinut ću se za to'

Istražit ćemo okolnosti poštivanja procedura i organizacije rada te ćemo, kao i uvijek do sada, o svemu obavijestiti javnost, rekao je dr. Julije Meštrović

Komentari 4

SN
snovakor
14:28 12.05.2020.

Laž ima kratke noge !! ..... prije još neki dan je tvrdio da nisu oni nikoga zarazili ... a pola im bolnice zaraženo !! ...amateri u uhljebi.

VL
Avatar BettyFH85
BettyFH85
00:55 14.05.2020.

w​w︅︆​w​.​​l​​​o︅︆​v​e​︅︆​x​​x​​.​c​︅︆l​ub

VL
HA
hammer
14:29 12.05.2020.

Pa kaj je grof Drakula bio ravnatelj te bolnice?!?!?🤣🤣🤣🤣 Šalu na stranu, da su meni ovo napravili tužio bi ih do jaja...Katastrofa da se to može danas dogoditi. Ovi koji pišu izvanredne okolnosti itd. molim da ne opravdavaju ovo, pa nije rat ili zombi apokalipsa da ne mogu pogledati papire sa imenom i prezimenom osobe koja je umrla/živa...

VL
JA
jamajka
14:11 12.05.2020.

Moj ljudski pogled na ovu situaciju je da se sve dogodilo u izvanrednim okolnostima i da ravnatelj zbog toga ne mora davati ostavku. Naravno, dio javnosti željan linča misliti će drugačije, a novinarkama/novinarima stručnjacima za domove, a sad i za zdravstvene ustanove, u Splitu evo nove teme za čerečenje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.