Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zlouporaba ovlasti
Povratak na članak

Državno odvjetništvo podiglo optužnicu protiv Miljenka Ptičeka

Ptičeka se tereti da je počinio više kaznenih djela zloupotrebe položaja i ovlasti, među kojima je i izdavanje fiktivnih računa za poslove koji nikada nisu obavljeni, čime je sebi nezakonito priskrbio više od 260 tisuća kuna

Komentari 4

OB
-obrisani-
18:21 11.09.2012.

Napokon da profunkcionira pravna država. Dokazuju na uhićenju osobe koja je pribavila "veliku materijalnu korist", poradi zlouporabe položaja. Treba ga nagraditi a ne uhititi, jer je dokazao da mali pronevjeritelj nadmaši velike lopove, koji su uništili ovu državu, a trebali su biti uzor poštenja kao izabrani od naroda vodeći kadar. Biti će žrtveno janje, kako bi odslužio kaznu i za Polančeca i za tajkuna Pataftu. Što više jamiš, obezbjeđeni su ti bogati odvjetnici a imaš i zaštitu (tajnu) državnog vrha, jer oni u svojim resorima primaju visokopozicionirane statue, ili bez obzira na koji način si se obogatio, trule, nadmene bogataše. Svi nekada kotirajući hdz-ovci poput Pašalića, skrili su se da ne bi jednog dana došli sa svojim carstvom na red. Ugledajmo se u Sanadera, Kosoricu, koja uživa i mirno spava u zaslužno dodjeljenom stanu.

VL
MA
marko53
19:46 11.09.2012.

Polanče kažnjen za studiju koja je koštala 500.000 kuna. Čačić sada najavljuje da će studiju plaćati 80 milijuna kuna. On će još biti nagrađen za to. Hrvatska zbilja.

VL
TM
tesla moj ponos
20:11 11.09.2012.

Čestitke Državnom odvjetništvu!? Psi laju a karavane prolaze ! Hoćemo još - ako smijete ?

VL
Avatar KradeZe20HDZ
KradeZe20HDZ
07:37 12.09.2012.

Koja bjeda ! Ukro samo 250 000,eh čovjek nema stila. Saćekajte da mi preuzmemo vlast ,pa da vidite kako se kr....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.