Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI TREND
Povratak na članak

Državljanstva BiH odreklo se gotovo 90 tisuća osoba

Tijekom 1996., prve poslijeratne godine, državljanstva BiH odreklo se svega šest osoba, sljedećih nekoliko godina taj broj je bio dvoznamenkast, da bi ove godine došlo do više tisuća takvih zahtjeva.

Komentari 3

Avatar nekakav
nekakav
12:07 04.12.2019.

puno hrvata se odreklo hr državljanstva, da bi stekli npr. austrijsko. neki su se poslije 'vratili' u naš registar, al ogromna većina nije. tako i ovi bh igrači.

VL
DU
Deleted user
19:11 04.12.2019.

lako se odreci macehe ali majke se ne moze odreci.

VL
DU
Deleted user
11:06 04.12.2019.

A da odricanje od državljanstva poskupi na 4000 km recimo možda bi ih onda puno više ostalo vjerno jednoj i jedinoj BiH?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.